maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 2. päivä: Super Mario 3D World rykäisty läpi, ja yksi ongelma joka riivaa HD PVR Rocketia

Taidanpa tehdä blogeja siitä että miten minulla menee 24. päivä Joulukuuta asti, ja tuo viesti jossa kerroin HD PVR Rocketin ääniongelmista, niin se tuli keskiyöllä kun uusi kuukausi lähti käyntiin, joten siitähän alkoi tämä joulukalenteri hässäkkä.


Jos tähän voisin sanoa että Super Mario 3D World tuli rykäistyä läpi, ja kyllä mahtavaa settiä se on, mutta moninpeli kruunaa tämän pelin kakun kermalla. Olisi kyllä mukavaa jos voisin tehdä arvostelun tästä pelistä, mutta kun ääntä ei tule mukaan videon kanssa, niin ei siitä mitään saa irti. Eikä siinä kaikki, sillä kun nauhoitin pelisessiota Sonic CD:ltä Xbox 360 -konsolilla, niin siitäkään ei tullut ääntä ulos, mutta tähän väliin syytän itseäni että päivitin kaapparikortin firmwaren uusimpaan, Sillä siinä oli jostain kumman syystä bugi että se vei äänen, mutta video itsessään tulee ulos ilman mitään ongelmaa.

Tässä välissä odotan Hauppaugelta vastausta miten tuo ongelma saadaan ratkaistua, ja näitä viestejä päivittelen saman päivän aikana, ja kun uusi päivä koittaa, niin jätän nämä viestit rauhaan.


Update: Vitutus uhkaa, sillä vaikka nauhoitin PS3:lta, niin ei ääntäkään tullut siihen mukaan, joten minulla alkaa käydä vähiin mitä voisin tehdä sen ongelman kanssa. 180€ on aika kova hinta kaapparilaitteesta, mutta halusin lähteä tekemään arvosteluja, joten voi olla että tässä saan pähkäillä että saanko rahat takaisin jotta voisin ostaa toisen kannettavan kaapparilaitteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti