sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 1. päivä: HD PVR Rocket, ja tiettyjä vastoinkäymisiä sen kanssa

No, HD PVR Rocket on nyt ostettu, ja tiettyjä testejä on silläkin tehty. Sonic CD -pelistä tuli otettua jonkin verran kuvamateriaalia, mutta voihan olla sekin että saatan tehdä siitä ensimmäisen arvostelun mun uudelle YouTube -kanavalle.


Vastoinkäymisiä sen kanssa oli jonkun verran, mutta ensiksi kun yritin nauhoittaa Wii U:lta, niin se jotenkin töksähtää ennen kuin se ehtii aloittaa nauhoittamisen. No, kun minä rassasin asetuksia, että laskin resoluutiota 1080p:stä 720p:en, niin se jotenkin auttoi tohon tilanteeseen, mutta nyt seuraavaksi ongelmaksi muodostui se, että se ei nauhoita ääntä ollenkaan! Tähän tilanteeseen en vielä ole saanut selville että missä mättää, mutta Hauppaugelle olen taas lähettänyt viestin että miten tuosta ongelmasta pääsee eroon.


Super Mario 3D Worldia on tullut myös testattua, ja kontrollit ovat ihan tiukkaa settiä ihan kuten muissa Mario -peleissä. Jotenkin tekisi mieli tehdä arvostelu tuostakin pelistä, mutta katsotaan mitä siitä saan irti, kunhan tulee vastaus että miten ääniongelmasta pääsee eroon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti