tiistai 12. marraskuuta 2013

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD ja mitä sitten meikäläinen tekee seuraavaksi

Voihan pojat että Wind Waker -peli oli sitten aika mahtava teos, mutta odottelu Super Mario 3D World -peliä vastaan tuntuu vieläkin pitkältä, vaikka aikakin on tässä kulunut tämäkin pelin parissa.



Peli itsessään oli aika maaginen alusta loppuun, ja sarjakuvamainen ulkoasu on erittäin nättiä katseltavaa, vaikka tekniseltä puolelta se ei ole täysin kunnossa. On jo ihme että Nintendo pitää kiinni siitä että bugeja ei saisi näkyä, mutta kun ne eivät viitsineet tehdä mitään ruudunpäivitysnopeuden kanssa, niin se jo sanoo omaa kieltään että Nintendo saisi ottaa itseään niskasta kiinni jotta tämmöisiä ei tapahtuisi tulevaisuudessa.



Tässä välissä on nyt hyvää pitää taukoa isojen pelien suhteen ja suunnistaa kohti pienempiä pelejä joita ei pelata useita tunteja putkeen jotta kylläisyys säilyy, ja osaan varautua muita isoja pelejä varten.

Seuraavaksi yritän metsästää kuulokkeita jossa on mikrofoni, koska erilliset mikrofonit ovat sen verran kalliita että ei niihin riitä mun oma rahavaranto. Mun omat kuulokkeet ovat sattumoisin rikki jostain kumman syystä, mutta eiköhän uudet kuulokkeet tule hankittua lähiaikoina ennen kuin ostan kaapparikortin itselleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti